Facebook Twitter Google plus LinkedIn
Vooruitzicht gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Menu
Overzicht alle projecten »

Regatta is duurzaam wonen

Regatta noemt men officeel een "duurzame ontwikkeling" : de woningen halen een goed energieprestatieniveau en de wijk zelf wordt volgens de principes van duurzaamheid ontwikkeld.

De verschillende gebouwen worden op compacte wijze ingepland; zo blijft er extra veel open ruimte en kan een groot park van 12 ha worden aangelegd langs het Galgenweel. In het publiek domein gebruiken we duurzame materialen en inheemse planten. Het regenwater wordt via wadi’s opgevangen waardoor het vertraagd in de bodem kan dringen.

De ligging van Regatta dichtbij ‘t Stad maakt een groene mobiliteit mogelijk. Te voet, met de fiets, de tram of de bus: u bent in een oogwenk overal waar u moet zijn. Intelligente parkeeroplossingen zorgen ervoor dat de auto minder zichtbaar wordt in het straatbeeld en zo wordt wonen op Regatta nog aangenamer. Het stratenpatroon is overzichtelijk met hoofdstraten voor gemotoriseerd verkeer waar er maximaal 30 km/ u gereden mag worden; daartussen is een mozaïek van autovrije groene straatjes en buurtpleinen. Daarnaast zijn ondergrondse sorteerstraatjes voorzien voor de ophaling van het huisvuil. 

Voor uw woning kan u rekenen op een sterk energieprestatieniveau. We besteden dan ook bijzonder veel aandacht aan isolatie, ventilatie en de kwaliteit van de technische installaties. Een woning op Regatta is een investering in uw toekomst want u realiseert hiermee een aanzienlijke kostenbesparing op uw energie-factuur.

Vooruitzicht blijft ondertussen verder werken aan en investeren in duurzaamheid. Regatta is daarmee dé wijk van de toekomst. Uw toekomst.


Bericht wordt verzonden...

Ik wens meer info!

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact op


Ik wens info over * 
Voornaam * 
Naam * 
Telefoon * 
E-mail *  
Postcode * 
Waar zag u Regatta voor het laatst?