Lancering Nieuwe Woningen

Maak snel een afspraak en ontdek de nieuwe woningen!

Regatta Betaalbare nieuwbouw

Je bent een jong koppel of gezinnetje en droomt van een huis met tuin, dichtbij Antwerpen in een veilige buurt waar de kindjes zorgeloos kunnen spelen met vriendjes in de autoluwe straatjes en pleintjes. Bovendien in een groene wijk, liefst met park voor het betere speel-en klimwerk van de kids, maar ook voor de dagelijkse wandeling met de hond of een 'run' rondom het Galgenweel!

Wat het huis zelf betreft, moet het nieuwbouw zijn, niet enkel voor de zuinige energieprestaties en de kwaliteit van het gebouw, maar ook bij gebrek aan tijd om te verbouwen. Het is zo al druk genoeg! Het moet een praktische mooie woning worden waarvan je de afwerking nog helemaal zelf kan kiezen! Last but not least, het moet betaalbaar zijn want naast werken wil je ook nog tijd en budget om volop te léven.

Al wat je wenst en nog véél meer, heeft Regatta voor jou!

Een droom gaat in vervulling, kom 'm snel ontdekken!

Ruim aanbod

De nieuwe wijk op Regatta heeft een zeer ruim aanbod aan types woningen, met elk zijn eigen karakter, oriëntatie en indeling.

Elke woning is uniek want de toekomstige bewoner bepaalt de afwerking helemaal zelf. Al onze woningen beantwoorden aan de strengste technische normen en energieprestaties en de afwerking is kwalitatief en gevarieerd.

Elke woning maakt op haar beurt deel uit van het gezellige netwerk van autoluwe straten, veilige binnenpleintjes, groene parken en een buurtspeeltuin, waar iedereen zijn spelend hartje kan ophalen.

Bereikbaarheid van en naar Regatta is top, openbaar vervoer op enkele stappen van je voordeur en de Colruyt op Regatta gaat open als jouw woning instapklaar is!

Superbereikbaar

Je woning ligt op een steenworp van de belangrijkste in- en uitvalswegen van Antwerpen, zodat je in een wip in de meeste Vlaamse steden (en weer terug) bent. Pendelen naar Antwerpen of Brussel is al even makkelijk, want de tram brengt je op 4 minuten naar de Groenplaats en op 7 minuten naar Antwerpen Centraal.

Terug thuis in je eigen woning na een lange dag op en af, klaar om te multi-tasken met de kids in de tuin, fietsen in de autoluwe straatjes naar vriendjes of naar de speeltuin in het park. Onthaasten kan je joggend rond het zeilmeer op de Finse looppiste. En dat allemaal binnen handbereik!

Bouwen zonder zorgen

Alle woningen in de nieuwe wijk van Regatta zijn ontworpen door top-architecten in samenspraak met het hele Vooruitzicht-team. Onze ingenieurs, architecten, het verkoopsteam en nazorg bundelen hun bevindingen om uw woondroom optimaal in te vullen qua grootte, indeling, oriëntatie, energie, duurzaamheid, kwaliteit en technieken. Koop het huis van je dromen op plan uit ons ruime aanbod Regatta woningen. Financiële verrassingen zijn niet inbegrepen, want wij verzorgen het bouwproces van A tot Z en de afwerking die u kiest is in de prijs begrepen. Wie voor Regatta kiest, tekent niet voor of-of maar voor een en-en-verhaal.

Gratis interieuradvies

Vooruitzicht bouwt instapklare woningen, en dat mag je letterlijk nemen. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, je hoeft enkel maar te kiezen wat je praktisch en esthetisch belangrijk vindt voor je eigen woning. Samen met een van onze interieurarchitecten kan je de stijl van je dromen bepalen. Hou je van klassiek, kleur, natuur of puur? Wij weten perfect met welke duurzame materialen, energiezuinige technieken en technologische snufjes je huis je thuis wordt.

Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering van de werken en we organiseren gaandeweg graag workshops om je woondroom helemaal af te maken.

Ontdek Regatta

Je bent een jong koppel of gezinnetje en droomt van een huis met tuin, dichtbij Antwerpen in een veilige buurt waar de kindjes zorgeloos kunnen spelen met vriendjes in de autoluwe straatjes en pleintjes. Bovendien in een groene wijk, liefst met park voor het betere speel-en klimwerk van de kids, maar ook voor de dagelijkse wandeling met de hond of een 'run' rondom het Galgenweel!

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}