Lancering nieuwe fase van de laatste wijk woningen op Regatta!

Maak snel een afspraak en ontdek de verschillende types!

Regatta woningen te koop Uw huis, uw stijl, uw budget!

Moderne nieuwbouwwoningen met tuin, in het groen nét buiten de stad? Ze bestaan!

En wel in de groenste buurt van Antwerpen Linkeroever: tussen de Schelde, het Galgenweel en natuurdomein Middenvijver. Hier woon je in een gezellige, kindvriendelijke buurt met parken en speeltuinen, maar ook op vijf minuten trammen of fietsen van de hippe Antwerpse shopping- en cultuurscene. Perfect voor de kids, ideaal voor de ouders.

“Regatta is een droom voor jonge gezinnen.”

 Regatta biedt comfortabele, energiezuinige huizen, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Met garage, zuidtuin, extra bergruimte of douchekamer ... de variatie is groot. Elke woning heeft een eigen karakter, oriëntatie en indeling. Allemaal hebben ze een tuin met multifunctionele berging.

Hier vind je vast een huis dat bij je past.

 

Thuiswerken? Onze woningen hebben een werkplek!

 

Zalige nieuwe buurt

Je nieuwe woonbuurt is een autoluwe, groene wijk, waar het rustig en goed wonen is. Waar kinderen veilig kunnen buitenspelen. Waar het heerlijk sporten, relaxen en genieten is.

Hier woon je in de groene long van Antwerpen, omringd door parken en een uitgestrekt wandel- en natuurgebied. De site grenst aan het grootste zeil- en recreatiemeer van Vlaanderen, met een beachbar en brasserie. Net daarachter: de Schelde. Water en natuur zijn hier alomtegenwoordig.

Met een Colruyt, kapper, buurtwinkels en restaurants om de hoek, woon je hier ook heerlijk handig.

Een (t)huis op maat

Regatta biedt een grote variatie aan energiezuinige woningen met drie slaapkamers, een tuin met berging en optionele garage. Ook een extra bergruimte of badkamer behoren tot de mogelijkheden. Alle woningen zetten groots in op comfort en zijn tot in de puntjes en volledig naar keuze afgewerkt. Ze beantwoorden aan de strengste technische normen en energieprestaties.

De architectuur is strak en modern, en elke woning heeft haar eigen uitstraling. Mag het nog persoonlijker? Voor advies over materialen, interieur of afwerking kan je altijd bij ons terecht. Samen creëren we een thuis die je past.

Bereikbaar en leefbaar Linkeroever

Linkeroever leeft. Als geliefkoosde plek om te ontspannen en als thuis voor steeds meer mensen. Hier is het rustig, groen en centraal wonen: een unieke combinatie. Met tram of fiets sta je in vijf minuten in het bruisende centrum van Antwerpen.

Linkeroever zelf blijft vergroenen, met onder meer de aanleg van een nieuw park en negen kilometer fietspaden. Mobiliteit en leefbaarheid worden hier samen aangepakt. Een fietsbrug over de Schelde wordt de grote apotheose. Ook de bereikbaarheid is hier ideaal, met een vlotte ontsluiting naar de belangrijke verbindingswegen.

Woon gerust

Met meer dan honderd jaar ervaring weten we wat bouwen is. Bij ons geen verrassingen. Wel: heldere budgetten, duidelijke afspraken, waterdichte garanties en een team dat ook na de oplevering altijd voor je klaarstaat.

Onze interieurarchitecten helpen je bij het kiezen van materialen, stijl en inrichting. Voor een hoogkwalitatieve afwerking kan je rekenen op de expertise van onze ingenieurs en aannemers.

Met oog voor de laatste nieuwe duurzame en technische innovaties, bouwen we energiezuinige, onderhoudsvriendelijke huizen en appartementen. Woningen die een leven lang meegaan. Gemoedsrust gegarandeerd.

Ontdek Regatta

Je bent een jong koppel of gezinnetje en droomt van een huis met tuin, dichtbij Antwerpen in een veilige buurt waar de kindjes zorgeloos kunnen spelen met vriendjes in de autoluwe straatjes en pleintjes. Bovendien in een groene wijk, liefst met park voor het betere speel-en klimwerk van de kids, maar ook voor de dagelijkse wandeling met de hond of een 'run' rondom het Galgenweel!

Lees meer

Neem contact met ons op

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?